Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GS01-Hvit

SOXpro Grip Fotballstrømper Hvit

kr 399
SOXPro Grip Fotballstrømper som er spesielt utviklet for å styrke prestasjoner til utøverne ved å ha...

Farge

SOXpro Grip Fotballstrømper Hvit
SOXpro Grip Fotballstrømper Sort
SOXpro Grip Fotballstrømper Mørkeblå
SOXpro Grip Fotballstrømper Rød
SOXpro Grip Fotballstrømper Blå
SOXpro Grip Fotballstrømper Lyseblå
SOXpro Grip Fotballstrømper Gul
SOXpro Grip Fotballstrømper Grønn
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SOXPro Grip Fotballstrømper som er spesielt utviklet for å styrke prestasjoner til utøverne ved å ha velpasserte gummiputer som låser foten fast i skoen. Det forhindrer foten i å bevege seg i skoen slik at du får et bedre feste og fraspark i alle dine bevegelser.
Stabilitet: Når du bruker SOXPro bidrar sokkene til at du får en bedre balanse mellom ben og overkropp. Kontroll: SOXPro gjør at føttene og skoene går i ett. På denne måten får du bedre kontroll i vendinger, ved akselerasjon og på ball. Komfort: Når du bruker SOXPro sitter bena bedre i skoen. Ved hjelp av gummiputer som låser seg fast i skoen når du begynner å svette unngår du bevegelser i skoen. Kraft: SOXPro gir deg en bedre fotfølelse, som igjen gir den med kraft både i akselerasjone, vendinger og på ball. Presisjon i bevegelser: Ved at bena dine sitter bedre i skoene, vil du også merke stor forskjell i presisjonen i bevegelser som vendinger, akselerasjon og nedbremsing. Fart: Du vil merke forskjell på farten i akselerasjoner, sidebevegelser og nedbremsing ettersom foten sitter mye bedre fast i skoen. Kan vaskes i maskin: 30 grader maksimalt og ikke i tørketrommel.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.