Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107168-01 O3
-40 %

Puma FUTURE Ultimate MG Fotballsko Supercharge Pack

kr 1500
kr 2500
FUTURE Ultimate er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i k...

Farge

Puma FUTURE Ultimate MG Fotballsko Supercharge Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Ultimate er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative adaptivt FusionFit-systemet, et kompresjonsbånd i mellomfoten som gir deg en perfekt passform. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Supercharge Pack'-kolleksjon. FUTURE er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr. og Ingrid Syrstad Engen. FuzionFit+ har blitt mer markant rundt midtfoten og tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, og sikrer samtidig optimal passform og ytelse. Modellen kommer med en svært myk forfot og tåboks i mesh-materiale som forrmer seg nærmest umiddelbart. Advanced Creator Zones Elite (ACZ Elite) er den nye teksturerte grepssonen man finner på yttersiden av tåboksen, og er designet for å gi deg økt grep og kontroll når du fører, dribler og avslutter. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.