Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD9469-600 T6
-50 %

Nike Phantom GX Academy AG Fotballsko Ready

kr 475
kr 949
Nike Phantom GX Academy fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontrol...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX Academy fotballsko er en undermodell fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Overdel i et tynt og slitesterkt syntetisk matriale. Phantom Academy er en takedown-modell av Phantom Elite, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt på rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for avslutninger. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.