Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GZ2519 R5
-30 %

Adidas COPA Pure.1 TF Fotballsko Crazyrush

kr 909
kr 1299
COPA .1 TF Fotballsko er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i lett, mykt og fleksibel...

Farge

Adidas COPA Pure.1 TF Fotballsko Crazyrush
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA .1 TF Fotballsko er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i lett, mykt og fleksibelt K-skinn som bidrar til en komfortabel passform. TF-knotter for spill på grus og kunstgressbaner.
Inkludert i 'Crazyrush'-kolleksjonen til adidas. Den myke overdelen i skinn på disse skoene for kunstgress holder deg komfortabel, mens et formet overlær gir deg bedre ballkontroll Integrert X-Ray-overlær gir deg bedre kontroll og mindre sjanse for å slippe ballen Strukturert strikket krage i tekstil gir en komfortabel og sokkelignende passform Fleksibel mono-pløsekonstruksjon tilpasser seg formen på foten din og holder den sikker Bedre komfort og ytelse med OrthoLite®-innleggssålen Fleksibel Bounce-mellomsåledemping; Komfortabel hælkappe i skum TF-knotter for spill på grus og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.