Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HQ8903 OB2
-40 %

Adidas COPA Pure.1 FG/AG Fotballsko Heatspawn

kr 1469
kr 2449
COPA.1 FG/AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas, nå 48g lettere. Overdel i supermykt skinn ...

Farge

Adidas COPA Pure.1 FG/AG Fotballsko Heatspawn
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA.1 FG/AG er en toppmodell fra COPA-linjen til adidas, nå 48g lettere. Overdel i supermykt skinn med Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i "Heatspawn"-kolleksjonen til adidas. COPA.1 har flere tekniske likheter som COPA+, men kommer først og fremst med en mer klassisk silhuett og passform med lisser. Nye utgaven er 48 gram lettere. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Overdel i supermykt skinn med en revolusjonerende Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. Det nye og sømløse overdelsmaterialet Fusionskin tilbyr både et mykt og behagelig touch, og kommer med særegne riller for bedre ballkontroll og passform. Fusionskin-teknologien er utviklet med en spesiell teknikk som reduserer vannopptaket i skinnet. Det betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko gjør og dermed ikke blir tunge når du spiller under våte forhold eller regntunge dager. Den nye yttersålen, kalt Torsion, har 11 knotter og er utviklet for å stabilisere bevegelsene dine på banen. Knottene er halvsirkulære for godt grep i underlaget. Hælkappe i skum for bedre komfort. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.