Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2572-600 S3

Nike Phantom Luna II Elite FG Fotballsko Mad Brilliance

kr 3549
Nike Phantom Luna II Elite er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presi...

Farge

Nike Phantom Luna II Elite FG Fotballsko Mad Brilliance
Nike Phantom Luna II Elite FG Fotballsko Shadow
Nike Phantom Luna II Elite FG Fotballsko Mad Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom Luna II Elite er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Forbedret ballfølelse med det revolusjonerende 'Nike Gripknit', garn med et klebrig materiale som gir bedre ballkontroll. Det dekker mesteparten av overdelen og former seg etter foten og gir god ballkontroll under alle vær- og baneforhold. Lett yttersåle med et avansert knottestystem, som gir deg optimalt grep under akselerasjon og raske retningsforandringer. Ribbekantene gir deg bedre kontakt med ballen ved ankelen når du mottar og slår pasninger. Brukes av Kevin De Bruyne og Aurélien Tchouaméni. Smidig grep: Nike Cyclone 360-friksjonsmønsteret forbedrer smidigheten når du gjør vendinger, slik at du kan vende med fart, samtidig som du føler deg helt trygg når intensiteten øker. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Lissemønsteret gjør at mellomfoten kan justeres for spillere med flatere og høyere fotbue. Tettsittende passform: Det myke og tøyelige strikkematerialet Flyknit er asymmetrisk i kragen og gir en tettsittende passform, både rundt ankelen og hælen for god komfort. Mellomhøy ankelsokk. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.