Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2601-001 U6

Nike Phantom Luna II Club FG/MG Fotballsko Barn Shadow

kr 649
Nike Phantom Luna II Club fotballsko til barn fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og pr...

Farge

Nike Phantom Luna II Club FG/MG Fotballsko Barn Shadow
Nike Phantom Luna II Club FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom Luna II Club fotballsko til barn fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Shadow Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Fotballsko med høy sokk. Bedre touch: Overdelen er laget av et mykere materiale sammenlignet med Phantom GX. Den integrerte teksturen på overdelen gir deg god ballkontroll og strekker seg fra stortåen til lilletåen, noe som gjør at du får et rent spark på ballen. Smidig grep: Knottene gir godt feste i gresset, slik at du kan vende og skifte retning raskt. Phantom Luna II Club er en takedown-modell av Phantom Luna II Academy, og er et prisvennlig alternativ til toppmodellene i Phantom-siloen. Klassisk lissesnøring. Polstret innersåle. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.