Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FQ3246-300 N3

Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Emerald

kr 3299
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko som er lettere enn noen gang. Ny overdel som er laget ...

Farge

Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Emerald
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Shadow
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Ready
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Mad Ready
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko Shadow Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tiempo Legend 10 Elite AG-Pro Fotballsko som er lettere enn noen gang. Ny overdel som er laget av FlyTouch Plus skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. Overdelen er mykere enn skinn, og former seg etter foten din fra første sekund. Designet for de naturlige lederne på banen. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Tiempo 30 Years'-kolleksjon. Denne Tiempo Legend 10-modellen feirer 30 år (VM 1994) med Tiempo-siloen og refererer til eldre Tiempo-elementer som er en del av Nikes DNA, sammen med en futuristisk tekstur og grafikk. FlyTouch+ overdelen er mykere enn skinn og former seg etter foten din fra første sekund. Tiempo Legend 10 er lettere og mer elegant enn noen annen Tiempo-sko hittil - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Små mikroprikker på overdelen som er strategisk plassert for å gi deg forsterket berøringssoner for dribling, skudd og pasninger. ACC (All Conditions Control): Bidrar til økt ballkontroll under alle vær- og baneforhold. Brukes av toppspillere som Jamal Musiala, Frenkie de Jong og Lucy Bronze. Flyknit rundt ankelen gir en sikker følelse. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.