Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV4352-601 U6

Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko Barn Mad Brilliance

kr 629
Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko til barn med overdel som er laget av skinn-lignende mate...

Farge

Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko Barn Mad Brilliance
Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko Barn Shadow
Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko Barn Mad Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tiempo Legend 10 Club FG/MG Fotballsko til barn med overdel som er laget av skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. Overdelen er mykere enn skinn. Designet for de naturlige lederne på banen. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Den tiende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Designet for de naturlige lederne på banen. Det formstøpte kunstskinnet gir en vattert følelse for bedre touch. Overdelen former seg etter foten. Polstret innersåle. Undersålen blander koniske knotter i hælen for optimalt grep og stabilitet når du bremser og skifter retning, slik at du har gått feste under alle slags forhold. Brukes av toppspillere som Virgil van Dijk, Jamal Musiala og Frenkie de Jong. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.