Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FQ3245-300 U5

Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko Emerald

kr 1149
Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Lite skinn-lignende...

Farge

Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko Emerald
Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko Shadow
Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko Shadow Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tiempo Legend 10 Academy TF Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Lite skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. Overdelen er mykere enn skinn. Designet for de naturlige lederne på banen. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
Inkludert i Nikes 'Tiempo 30 Years'-kolleksjon. Denne Tiempo Legend 10-modellen feirer 30 år (VM 1994) med Tiempo-siloen og refererer til eldre Tiempo-elementer som er en del av Nikes DNA, sammen med en futuristisk tekstur og grafikk. Den tiende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Ny spesialutviklede FlyTouch Pro Lite-overdel er mykere enn skinn og former seg etter foten din fra første sekund. Brukes av toppspillere som Jamal Musiala, Frenkie de Jong og Lucy Bronze. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.