Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DV4337-601 T4

Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Mad Brilliance

kr 999
Nike Tiempo Legend 10 Academy Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Lite skinn-lignende ma...

Farge

Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Mad Brilliance
Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Ready
Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Emerald
Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Shadow
Nike Tiempo Legend 10 Academy FG/MG Fotballsko Mad Ambition
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tiempo Legend 10 Academy Fotballsko med overdel som er laget av FlyTouch Lite skinn-lignende materiale, som ikke stammer fra dyr. Overdelen er mykere enn skinn. Designet for de naturlige lederne på banen. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Mad Brilliance Pack'-kolleksjon - sommerens hovedkolleksjon for EM 2024 og Copa America 2024. Den tiende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Tiempo Legend 10 er lettere og mer elegant enn noen annen Tiempo-sko hittil. Små mikroprikker på overdelen som er strategisk plassert for å gi deg forsterket berøringssoner for dribling, skudd og pasninger. Brukes av toppspillere som Virgil van Dijk, Jamal Musiala og Frenkie de Jong. Ny spesialutviklede FlyTouch Pro Lite-overdel er mykere enn skinn og former seg etter foten din fra første sekund. Undersålen blander koniske knotter i hælen for optimalt grep og stabilitet når du gjør retningsforandringer under alle slags forhold. FG/MG-knotter for spill på natur- og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.