Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2586-001

Nike Phantom GX II Elite Anti-Clog SG-Pro Fotballsko Shadow

kr 3149
Nike Phantom GX II Elite AC SG-Pro er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX II Elite AC SG-Pro er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Shadow Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Forbedret ballfølelse med det revolusjonerende 'Nike Gripknit', garn med et klebrig materiale som gir bedre ballkontroll. Det dekker mesteparten av overdelen og former seg etter foten og gir god ballkontroll under alle vær- og baneforhold. Lett yttersåle med et avansert knottestystem, som gir deg optimalt grep under akselerasjon og raske retningsforandringer. Ribbekantene gir deg bedre kontakt med ballen ved ankelen når du mottar og slår pasninger. Brukes av Erling Braut Haaland og Alexia Putellas. Smidig grep: Nike Cyclone 360-friksjonsmønsteret forbedrer smidigheten når du gjør vendinger, slik at du kan vende med fart, samtidig som du føler deg helt trygg når intensiteten øker. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for driblinger, pasninger og avslutninger. Lissemønsteret gjør at mellomfoten kan justeres for spillere med flatere og høyere fotbue. Tettsittende passform: Det myke og tøyelige strikkematerialet Flyknit er asymmetrisk i kragen og gir en tettsittende passform, både rundt ankelen og hælen for god komfort. Anti-Clog-teknologien sørger for at gjørme, jord og vått gress ikke fester seg under yttersålen og mellom knottene. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.