Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC9969-600

Nike Phantom GX Elite DF FG Fotballsko Ready

kr 3249
Nike Phantom GX Elite DF FG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontr...

Farge

Nike Phantom GX Elite DF FG Fotballsko Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX Elite DF FG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Forbedret ballfølelse med det revolusjonerende 'Nike Gripknit', garn med et klebrig materiale som gir bedre ballkontroll. Det dekker størsteparten av overdelen, inkludert de to første lissene for å dekke skytesonen på foten. Overdelen former seg etter foten og godt grep under alle vær- og baneforhold. Ny og oppdatert yttersåle som gir deg optimalt grep i akselerasjon og alle retningsforandringer. Dynamic Fit-kragen omslutter ankelen med mykt, tøyelig strikkemateriale, slik at foten kan bevege seg fritt. Brukes av toppspillere som Kevin De Bruyne og Rodri. Ghost Lace System: Ghost-lissene gir deg en fantastisk ballkontakt uten noen distraksjoner, samtidig som du kan stramme lissene som du ønsker. Som navnet antyder ligger lissene skjult under overdelen og bidrar til solid lockdown og en renere sparkeflate. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.