Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DC0749-007 N1

Nike Phantom GT 2 Elite DF AG-Pro Fotballsko Shadow Pack

kr 3049
Nike Phantom GT 2 Elite DF er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for presise angrep, o...

Farge

Nike Phantom GT 2 Elite DF AG-Pro Fotballsko Shadow Pack
Nike Phantom GT 2 Elite DF AG-Pro Fotballsko Blueprint Pack
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GT 2 Elite DF er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for presise angrep, og er utviklet for banens dødelige avsluttere. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Shadow Pack'-kolleksjon. Konstruert for presise angrep, og er utviklet for banens dødelige avsluttere. ACC (All Conditions Control): Bidrar til økt ballkontroll under alle vær- og baneforhold. Hyperquick-systemet kombinerer et finjustert chassis med en åpen bueplate for lett stabilitet. En oppdatert knottekonfigurasjon besående av runde og avlange knotter gjør at du kan foreta raske retningsforandringer i høy fart. Dynamic Fit-kragen omslutter ankelen med mykt, tøyelig strikkemateriale, slik at foten kan bevege seg fritt. Brukes av toppspillere som Kevin De Bruyne og Harry Kane. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt på rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for avslutninger. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer