Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GW7461 O1
-50 %

Adidas X Speedflow.1 FG/AG Fotballsko Barn Sapphire Edge Pack

kr 550
kr 1099
Adidas X Speedflow.1 FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsål...

Farge

Adidas  X Speedflow.1 FG/AG Fotballsko Barn Sapphire Edge Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Speedflow.1 FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i Sapphire Edge Pack-kolleksjonen til adidas. Designet for fart. Konstruert smidighetsbur: maksimal støtte under eksplosive bevegelser og radikal retningsendring gjennom laserskåret TPU-bur som forsiktig styrker det øvre materialet fra innsiden. Sprint pigg silhuett: du trenger ikke å gjøre deg klar, du kan bare løpe. den nyutviklede sist med en liten tåfjær setter deg i en sprinterstilling. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Skoen brukes av blant annet av Salah, Messi, Son og João Félix. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.