Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD9443-600

Nike Phantom GX Elite SG-Pro Fotballsko Ready

kr 3149
Nike Phantom GX Elite SG-Pro er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og pre...

Farge

Nike Phantom GX Elite SG-Pro Fotballsko Ready
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Phantom GX Elite SG-Pro er toppmodellen fra Nikes Phantom-linje. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.
Inkludert i Nikes 'Ready Pack'-kolleksjon. Konstruert for kontroll og presise angrep, utviklet for banens dødelige playmakere og avsluttere. Forbedret ballfølelse med det revolusjonerende 'Nike Gripknit', garn med et klebrig materiale som gir bedre ballkontroll. Det dekker størsteparten av overdelen, inkludert de to første lissene for å dekke skytesonen på foten. Overdelen former seg etter foten og godt grep under alle vær- og baneforhold. Brukes av toppspillere som Erling Braut Haaland og Kevin De Bruyne. Sidestilt snøring: Lissesnøringen er assymmetrisk, som bidrar til en større berøringsflate - spesielt på rundt vristen – uten distraksjoner fra lissene. I praksis får du en sko som er skreddersydd for avslutninger. Det mykt og tøyelige strikkematerialet Flyknit er asymmetrisk i kragen og hælen for god komfort. Anti-Clog-teknologien sørger for at gjørme, jord og vått gress ikke fester seg under yttersålen og mellom knottene. SG-knotter for spill på våte og myke naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.