Favoritter

Laster inn favoritter

Fotballfest hos Torshov Sport

Velkommen til cupuke fra lørdag 27. juli - lørdag 3. august


Konkurranser med premier, lanseringer av fotballsko og fotballdrakter, aktiviteter i bakgården og aktivitetssonen - og gode tilbud. Få med deg alt som skjer under årets råeste fotballuke hos Torshov Sport


***Søndagsåpent 28. juli: 12:00 - 17:00***


Gjør deg klar for fotballfest fra lørdag 27. juli - lørdag 3. august i Norges råeste fotballbutikk på Torshov i Oslo. Og tradisjonen tro er fotballspesialisten Torshov Sport stedet å komme for fotballelskere - i alle aldre!


Klikk på snarveiene under og naviger deg fram til det du lurer på.  

Ukestilbud

På jakt etter de beste tilbudene under fotballfesten? Vi har samlet en rekke unike cuptilbud som gjelder hele uken - både i butikk og på nett. I vår bakgård vil du i tillegg finne mange gode tilbud på blant annet joggesko og treningstøy til voksen og barn. 

Ukestilbud
VectorCreated using Figma

Opptil -60% rabatt på fotballsko

Ute etter de beste tilbudene på fotballsko? Vi har satt ned prisen på en rekke fotballsko til barn og senior. Utforsk det store utvalget og gjør et kupp nå!

Tilbud Fotballsko
VectorCreated using Figma

Lanseringer

August er måneden hvor de største ligaene i Europa starter opp den nye 2023/24-sesongen. Og det betyr at vi får se nye fotballsko og nye fotballdrakter lanseres i løpet av cupuken. I tillegg har lanseringene fra de største leverandørene stått i kø gjennom hele sommeren, slik at fotballbutikken er fylt opp med fotballnyheter til cupuken.


Med andre ord blir dette en perfekt anledning til å oppdatere fotballskoene til cupuken, skaffe seg den nyeste fotballdrakten til ditt favorittlag eller gjøre noen kupp for fotballhøsten. 


Og ikke glem at du får 15% rabatt på de fleste ordinære varer i fotballbutikken (forutsetter innmelding i kundeklubben Team Torshov).

Vinn signert Haaland-drakt

Lyst på en signert Haaland-drakt? I samarbeid med PUMA gir vi én heldig person muligheten til å stikke av med en Manchester City-drakt - signert av City-profilene Erling Braut Haaland, Kevin De Bruyne og Phil Foden! Vær med i trekningen av den signerte drakten ved å oppfylle minst et av disse kriteriene: 


1) Kjøp en valgfri Manchester City-drakt

2) Kjøp et valgfritt par fotballsko fra PUMA til ordinær pris


MERK! Gjelder kun fysiske kjøp i fotballbutikken på Torshov i Oslo i perioden 29. juli - 5. august. Vinneren blir kontaktet direkte av PUMA Norge etter 5. august.

Konkurranser

Er du et konkurransemenneske? Da bør du definitivt ta turen til Torshov Sport under cupuka. Vi setter nemlig i gang morsomme konkurranser med fokus på blant annet BlazePod, hvor du kan vinne flotte premier fra Nike, adidas, Mizuno og PUMA


BlazePod er et smart lysbasert treningssystem som tilbyr deg en morsom og ikke minst annerledes måte å forbedre blant annet din hurtighet, balanse, koordinasjon, smidighet, styrke og reaksjonstid. Selve BlazePod-pakken består av seks «podder» utstyrt med sensor som aktiveres ved eksempelvis berøring eller ulike tidsintervaller. De sensitive «poddene» fungerer ved at de gir lyssignaler i tilfeldig rekkefølge, som dermed er med til å motivere deg og gjøre treningsøktene mer allsidige. Eller kanskje til og med litt uforutsigbare?


Les mer om BlazePod her >


Se hvordan BlazePod fungerer i videovinduet under

Aktiviteter

Vi kjører i gang flere aktiviteter for store og små under hele cupuka. 


Allerede lørdag 29. juli rigger vi opp bakgården vår med blant annet Teqball, fotballtennis og gode tilbud på fotball- og løpeprodukter. Disse aktivitetene vil gjelde fram til og med torsdag 3. august (PS! Aktiviteter i bakgården gjelder ikke søndag 30. juli)


***Søndagsåpent 28. juli: 12:00 - 17:00***


Sjekk ut alle våre åpningstider for fotballfesten lenger ned på siden. 

1 / 12
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport

Transport

Har du aldri besøkt Torshov Sport, eller er du usikker på hvordan man enklest kommer seg dit? Vi anbefaler kollektivt da du har flere muligheter med både trikk, buss og t-bane som gir deg kort reisevei til Norges råeste fotballbutikk. Trikk


11 Majorstuen - Briskeby - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

12 Majorstuen - Aker Brygge - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

18 Rikshospitalet - Storo - Grefsen st: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.


Buss


20 Skøyen - Galgeberg (- Helsfyr): Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

30 Bygdøy - Nydalen: Gå av på Sandaker. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

34 Tåsen - Ekeberg Hageby: Gå av på Sagene. Herfra ca. 12 minutters gange.

37 Helsfyr - Nydalen T: Gå av på Arendalsgata. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

54 Kværnerbyen - Kjelsås stasjon: Gå av på Arendalsgata. Herfra ca. 6-7 minutters gange.


T-bane


4 Vestli - Bergkrystallen: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 

5 Sognsvann - Ringen - Vestli: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 


Planlegg ditt besøk til Torshov Sport med Ruters reiseplanlegger her >

Parkering

Vår hovedparkering i bakgården vil dessverre være stengt lørdag 29. juli, samt fra mandag 31. juli til torsdag 3. august. Noen parkeringsplasser er likevel tilgjengelig rett utenfor hovedinngangen til fotballbutikken, samtidig som man har gode muligheter i parkeringshuset til Sandaker Senter vis-a-vis fotballbutikken. Vi anbefaler likevel å benytte kollektivtransport til Torshov Sport under cupuken. 

Åpningstider

Lørdag 27. juli: 09:00 - 17:00

Søndag 28. juli: 12:00 - 17:00 

Mandag 29. juli: 10:00 - 19:00

Tirsdag 30. juli: 10:00 - 19:00

Onsdag 31. juli: 10:00 - 19:00

Torsdag 1. august 10:00 - 19:00

Fredag 2. august: 10:00 - 19:00

Lørdag 3. august: 09:00 - 17:00

Her finner du oss

Torshov Sport Fotball er lokalisert i Sandakerveien 35B på Torshov i Oslo. 

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.