Favoritter

Laster inn favoritter

Fotballfest hos Torshov Sport

Velkommen til cupuke fra lørdag 27. juli - lørdag 3. august


Konkurranser med premier, lanseringer av fotballsko og fotballdrakter, aktiviteter i bakgården og aktivitetssonen - og gode tilbud. Få med deg alt som skjer under årets råeste fotballuke hos Torshov Sport


***Søndagsåpent 28. juli: 12:00 - 17:00***


Gjør deg klar for fotballfest fra lørdag 27. juli - lørdag 3. august i Norges råeste fotballbutikk på Torshov i Oslo. Og tradisjonen tro er fotballspesialisten Torshov Sport stedet å komme for fotballelskere - i alle aldre!


Klikk på snarveiene under og naviger deg fram til det du lurer på.  

Lanseringer

August er måneden hvor de største ligaene i Europa starter opp den nye 2023/24-sesongen. Og det betyr at vi får se nye fotballsko og nye fotballdrakter lanseres i løpet av cupuken. I tillegg har lanseringene fra de største leverandørene stått i kø gjennom hele sommeren, slik at fotballbutikken er fylt opp med fotballnyheter til cupuken.


Med andre ord blir dette en perfekt anledning til å oppdatere fotballskoene til cupuken, skaffe seg den nyeste fotballdrakten til ditt favorittlag eller gjøre noen kupp for fotballhøsten. 


Og ikke glem at du får 15% rabatt på de fleste ordinære varer i fotballbutikken (forutsetter innmelding i kundeklubben Team Torshov).

Konkurranser

Er du et konkurransemenneske? Da bør du definitivt ta turen til Torshov Sport under cupuka. Vi setter nemlig i gang morsomme konkurranser med fokus på blant annet SmartGoals, hvor du kan vinne flotte premier fra Nike, adidas, Mizuno og PUMA

Aktiviteter

Vi kjører i gang flere aktiviteter for store og små under hele cupuka. 


I bakgården vår kan du blant annet teste Teqball og fotballtennis, samt finne gode tilbud på fotball- og løpeprodukter. Disse aktivitetene vil gjelde fram til og med torsdag 4. august (PS! Aktiviteter i bakgården gjelder ikke søndag 28. juli)


I tillegg vil det være aktiviteter og konkurranser innendørs i butikk og i vår unike aktivitetssone, hvor du også kan teste flere av de nyeste fotballskoene.


***Søndagsåpent 28. juli: 12:00 - 17:00***


Sjekk ut alle våre åpningstider for fotballfesten lenger ned på siden. 

1 / 12
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport

Transport

Har du aldri besøkt Torshov Sport, eller er du usikker på hvordan man enklest kommer seg dit? Vi anbefaler kollektivt da du har flere muligheter med både trikk, buss og t-bane som gir deg kort reisevei til Norges råeste fotballbutikk. 



Trikk


11 Majorstuen - Briskeby - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

12 Majorstuen - Aker Brygge - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

18 Rikshospitalet - Storo - Grefsen st: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.


Buss


20 Skøyen - Galgeberg (- Helsfyr): Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

30 Bygdøy - Nydalen: Gå av på Sandaker. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

34 Tåsen - Ekeberg Hageby: Gå av på Sagene. Herfra ca. 12 minutters gange.

37 Helsfyr - Nydalen T: Gå av på Arendalsgata. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

54 Kværnerbyen - Kjelsås stasjon: Gå av på Arendalsgata. Herfra ca. 6-7 minutters gange.


T-bane


4 Vestli - Bergkrystallen: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 

5 Sognsvann - Ringen - Vestli: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 


Planlegg ditt besøk til Torshov Sport med Ruters reiseplanlegger her >

Parkering

Vår hovedparkering i bakgården vil dessverre være stengt lørdag 27. juli, samt fra mandag 29. juli til torsdag 1. august. Noen parkeringsplasser er likevel tilgjengelig rett utenfor hovedinngangen til fotballbutikken, samtidig som man har gode muligheter i parkeringshuset til Sandaker Senter vis-a-vis fotballbutikken. Vi anbefaler likevel å benytte kollektivtransport til Torshov Sport under cupuken. 

Åpningstider

Lørdag 27. juli: 10:00 - 17:00

Søndag 28. juli: 12:00 - 17:00 

Mandag 29. juli: 10:00 - 19:00

Tirsdag 30. juli: 10:00 - 19:00

Onsdag 31. juli: 10:00 - 19:00

Torsdag 1. august 10:00 - 19:00

Fredag 2. august: 10:00 - 19:00

Lørdag 3. august: 10:00 - 17:00

Her finner du oss

Torshov Sport Fotball er lokalisert i Sandakerveien 35B på Torshov i Oslo. 

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.