Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: P1GA2463-27 W3

Mizuno Alpha Elite AG Fotballsko Mugen

kr 2500
Løp raskere enn noen gang før med Mizunos nye innovasjon som er superlett, med en teknologi i sålen ...

Farge

Mizuno Alpha Elite AG Fotballsko Mugen
Mizuno Alpha Elite AG Fotballsko Prism Gold
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Løp raskere enn noen gang før med Mizunos nye innovasjon som er superlett, med en teknologi i sålen som driver deg fremover. Tynn, lett og myk overdel som gir deg en suveren komfort. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
  • Les mer om Mizunos fornøydgaranti her 
  • Mizuno Alpha er utviklet med én ting i tankene; fart. Brukes av Sergio Ramos og Tijani Reijnders. MIZUNO ENERZY-skum for forbedret demping og energiretur i hvert steg. Knottesystemet er designet for fart og sørger for maksimal kontakt med underlaget, uansett hvilken retning du velger, og gir på den måten optimalt grep ved vendinger, raske retningsforandringer og akselerasjon. Lett og komfortabel Engineered Fit Woven-overdel. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

    Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.