Favoritter

Laster inn favoritter

Mizuno Fornøydgaranti på fotballsko

Nå kan du kjøpe fotballsko fra Mizuno - og få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd. Finn ut mer om Mizunos fornøydgaranti her.

Er du en fotballspiller som kunne tenke seg å prøve fotballsko fra Mizuno, men ender som regel opp med et «tryggere» skovalg? Eller har du kanskje kjøpt et par fotballsko, men etter en liten stund funnet ut at de ikke tilfredsstilte forventningene dine?

Da er Mizunos Fornøydgaranti garantert noe for deg! Denne garantien betyr i praksis at hvis skoene ikke skulle passe som forventet, så kan du sende de i retur innen 30 dager og få hele beløpet refundert. Kjekt, ikke sant?

Slik fungerer Mizunos fornøydgaranti

1. Kjøp et par Mizuno-sko på nett eller i butikk, og ta dem i bruk.

2. Dersom du ikke er helt fornøyd kan du returnere skoene innen 30 dager og få hele beløpet refundert!

Når vi mottar Mizuno skoene i retur, kan du velge enten:

a) Få et gavekort på verdien av Mizuno-skoene
b)
Kjøpe andre modeller
c)
Få pengene refundert via betalingsmetoden din

Vilkår og betingelser

- Ta godt vare på kvittering/ordrebekreftelse og original skoeske. Dersom du ikke har kjøpsbevis og original skoeske, kan Mizunos fornøydgaranti ikke benyttes.
- Fornøydgarantien gjelder kun én gang per kunde.

Kjøp fotballsko fra Mizuno her >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.