Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107001-01 O2

Puma FUTURE Z 3.4 MG Fotballsko Fastest Pack

kr 900
FUTURE Z 3.4 har overdel i mykt og slitesterk tekstilmateriale som gir deg en perfekt passform og go...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Z 3.4 har overdel i mykt og slitesterk tekstilmateriale som gir deg en perfekt passform og god holdbarhet. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Fastest Pack'-kolleksjon. FUTURE er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr og Ingrid Syrstad Engen. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter (Multi Ground) for spill på kunstgressbaner og tørre gressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer