Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106991-01 P2

Puma FUTURE Z 1.4 MG Fotballsko Fastest Pack

kr 2300
FUTURE Z 1.4 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i komb...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

PĂĽ lager

Gratis frakt pĂĽ bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
FUTURE Z 1.4 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative adaptivt FusionFit-systemet, et kompresjonsbünd i mellomfoten som gir deg en perfekt passform. MG-knotter (Multi Ground) for spill pü kunstgressbaner og tørre gressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Fastest Pack'-kolleksjon. FUTURE Z er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne pü banen. Brukes av Neymar Jr. og Ingrid Syrstad Engen. FuzionFit+ har blitt mer markant rundt midtfoten og tilpasser seg formen pü foten din for ü gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, og sikrer samtidig optimal passform og ytelse. Modellen kommer med en svÌrt myk forfot og tüboks i mesh-materiale som forrmer seg nÌrmest umiddelbart. Advanced Creator Zones Elite (ACZ Elite) er den nye teksturerte grepssonen man finner pü yttersiden av tüboksen, og er designet for ü gi deg økt grep og kontroll nür du fører, dribler og avslutter. Kunstgressvennlig-yttersüle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk pü kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange smü knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersülen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter (Multi Ground) for spill pü kunstgressbaner og tørre gressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vürt nyhetsbrev. Vil du vÌre først ute?

Torshov Sport har over 80 ürs historie, og er landets rüeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker pü Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus pü fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for ĂĽ sikre at du fĂĽr den beste opplevelsen.

Les mer