Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GY7378 R2
-30 %

Adidas X Crazyfast.1 Laceless FG/AG Fotballsko Crazyrush

kr 2099
kr 2999
Adidas X Crazyfast.1 er en lisseløs fotballsko, designet for fart og driblinger. Toppmodell fra adid...

Farge

Adidas X Crazyfast.1 Laceless FG/AG Fotballsko Crazyrush
Adidas X Crazyfast.1 Laceless FG/AG Fotballsko Nightstrike
Adidas X Crazyfast.1 Laceless FG/AG Fotballsko Pearlized
Adidas X Crazyfast.1 Laceless FG/AG Fotballsko Marinerush
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Crazyfast.1 er en lisseløs fotballsko, designet for fart og driblinger. Toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Crazyrush Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart og driblinger. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. Overdel av innovative Aerocage + og Aeropacity Speedskin+ som er superlett og tynt. Overdelen gir deg maksimal støtte under eksplosive bevegelser. Speedframe-yttersåle som setter deg i en sprintstilling og sender deg fremover. Designet fart og raske bevegelser. Knottene er designet for å gi deg optimal fotfeste for akselerasjonen. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen. Vekt: ca. 189 gram. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.