Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IF2265 R4
-40 %

Adidas Predator Accuracy.3 FG/AG Laceless Fotballsko Barn Crazyrush

kr 479
kr 799
Predator.3 FG/AG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. Lisseløs overdel i lett, mykt og ...

Farge

Adidas Predator Accuracy.3 FG/AG Laceless Fotballsko Barn Crazyrush
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator.3 FG/AG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. Lisseløs overdel i lett, mykt og fleksibelt materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Crazyrush'-kolleksjonen til adidas. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. High Definition texture: Strategisk plasserte tekstur er konstruert slik at du skal ha kontroll på ballen hele tiden. De sørger også for bedre skru og kraft i skuddene dine. Brukes av spillere som Bellingham, Pedri, Paul Pogba, Wendie Renard og Alessia Russo. Overdel i lett, mykt og fleksibelt materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.