Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE9486 Q4
-40 %

Adidas Predator Accuracy.2 MG Fotballsko Crazyrush

kr 959
kr 1599
Predator Accuracy.2 MG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. Overdel i lett, mykt og fle...

Farge

Adidas Predator Accuracy.2 MG Fotballsko Crazyrush
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Accuracy.2 MG er en undermodell fra Predator-linjen til adidas. Overdel i lett, mykt og fleksibelt materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. MG-Hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Crazyrush'-kolleksjonen til adidas. High Definition Grip: Strategisk plasserte ribber er konstruert slik at du skal ha kontroll på ballen hele tiden. De sørger også for bedre skru og kraft i skuddene dine. Overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch, bidrar til et solid grep, stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Brukes av spillere som Bellingham, Pedri, Paul Pogba, Wendie Renard og Alessia Russo. Facet Fit Collar: 2-delt Primeknit-sokk gir en svært adaptiv passform. Sokken sørger for skoen sitter tett på fot men samtidig er lett å ta på. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale. MG-Hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.