Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 107174-01
-50 %

Puma FUTURE Ultimate Cage TF Fotballsko Supercharge Pack

kr 700
kr 1400
Ultimate Cage fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det...

Farge

Puma FUTURE Ultimate Cage TF Fotballsko Supercharge Pack
Puma FUTURE Ultimate Cage TF Fotballsko Breakthrough
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ultimate Cage fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative adaptivt FuzionFit-systemet, et kompresjonsbånd i mellomfoten som gir deg en perfekt passform. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
Inkludert i PUMAs 'Supercharge Pack'-kolleksjon. FUTURE Z er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillerne på banen. Brukes av Neymar Jr. og Ingrid Syrstad Engen. FuzionFit+ har blitt mer markant rundt midtfoten og tilpasser seg formen på foten din for å gi deg den perfekte balansen mellom støtte og fleksibilitet, og sikrer samtidig optimal passform og ytelse. Modellen kommer med en svært myk forfot og tåboks i mesh-materiale som forrmer seg nærmest umiddelbart. Advanced Creator Zones Elite (ACZ Elite) er den nye teksturerte grepssonen man finner på yttersiden av tåboksen, og er designet for å gi deg økt grep og kontroll når du fører, dribler og avslutter. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.