Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IG7746 Q3
-30 %

Adidas Predator Elite FG/AG Fotballsko Barn Solar Energy

kr 944
kr 1349
Predator Elite for barn er en toppmodell fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sit...

Farge

Adidas Predator Elite FG/AG Fotballsko Barn Solar Energy
Adidas Predator Elite FG/AG Fotballsko Barn Energy Citrus
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Predator Elite for barn er en toppmodell fra Predator-linjen til adidas. En hyllest til Predator sitt inntog i 1994, med den samme fargekombinasjonen - med et moderne preg. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Solar Energy Pack'-kolleksjonen til adidas. Predator-siloen feirer 30 år med sin splitter nye adidas Predator Elite. Det nye overdelsmaterialet, kalt Hybridtouch 2.0, bidrar til et solid grep, god stabilitet og komfort. Det syntetiske Hybridtouch-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak. Syntetisk overdel med Strikeskin-gripeelementer for nøyaktig skuddnøyaktighet fra alle avstander. Krage av adidas Primeknit for bedre komfort og adaptiv støtte. Spesialisert yttersåle for dynamisk grep på underlaget. Predator har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker nok på David Beckham og Zinedine Zidane når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Brukes av spillere som Pedri, Paulo Dybala og Ciro Immobile. Tekstilfôr. Normal passform. Laget av minst 20% resirkulerte materialer. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.