Torshov Sport Fotball
MENU

Nike Phantom Fotballsko

Les mer

Nikes Phantom-serie består av modellene Vision (VSN) og Venom (VNM). 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 55 produkter
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 55 produkter
Asc

Nike fotballsko

Nike Phantom Vision (PhantomVSN) erstattet Nike Magista sommeren 2018, og er kjent som Nikes kontrollsko. Den interne og sømløse Quadfit-overdelen er designet for å tilpasse seg de aller fleste føtter, samtidig som den beholder sin form og ikke overstrekker seg. De særegne Ghost-lissene gir deg en fantastisk ballkontakt uten noen distraksjoner, samtidig som du kan stramme lissene som du ønsker. Som navnet antyder ligger lissene skjult under overdelen og bidrar til solid lockdown og en renere sparkeflate. Kevin De Bruyne, Philippe Coutinho, Marquinhos, Mallory Pugh, Fran Kirby og Marco Verratti.

Nike Phantom Venom (PhantomVNM) tok over for Nike Hypervenom tidlig i 2019 og er inspirert av tankegangen bak Hypervenom, mens selve designet gir sterke assosiasjoner til de gamle «angrepsskoene» Nike Total 90. Kort sagt kan man si at Nike har smeltet sammen Hypervenom og Total 90 til nye Phantom Venom, hvor det handler om å gi banens dødelige avsluttere de rette midlene til å avslutte med presisjon. Nike Phantom Venom benyttes av spillere som Harry Kane, Alex Morgan, Robert Lewandowski og Marcus Rashford.

 

Den amerikanske sportsgiganten Nike var faktisk sent ute med å produsere fotballsko i forhold til sine største konkurrenter i dag, adidas og Puma.

Første fotballsko ut var modellen Tiempo, og denne ble brukt av legendariske spillere som Romario og Paolo Maldini i VM-finalen 1994.
Men det var først etter VM i 1998 at Nike virkelig begynte å gjøre seg bemerket i fotballverdenen. Og det kan de takke en brasilianer for. Ronaldo spilte nemlig med de første Mercurial-fotballskoene under mesterskapet, og noterte seg for åtte mål i mesterskapet. Fotballskoene veide rett i overkant av 200 gram, noe som var revolusjonerende lett på den tiden. Men kanskje mer unikt med skoene var at de ikke var sorte. Ronaldos unike sølv-/lime-fargede fotballsko ble derfor selve symbolet på Nikes innmarsj i fotballskoverdenen.
Siden gang har Nike aldri sett seg tilbake.

I dag produserer Nike fortsatt de populære siloene Tiempo og Mercurial, samt PhantomVSN og Phantom VNM.
En rekke kjente fotballspillere benytter fotballsko fra Nike: Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Neymar, Alexis Sanchez, Gerard Pique og Sergio Ramos for å nevne noen.

Nike produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.