Torshov Sport Fotball
MENU

Nike Phantom Fotballsko

Les mer

Her finner du vårt utvalg av fotballsko fra Nikes Phantom-silo.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 52 produkter
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 52 produkter
Asc

Nike Phantom Fotballsko

Nike Phantom Vision (PhantomVSN) erstattet Nike Magista sommeren 2018, og er kjent som Nikes kontrollsko. Den interne og sømløse Quadfit-overdelen er designet for å tilpasse seg de aller fleste føtter, samtidig som den beholder sin form og ikke overstrekker seg. De særegne Ghost-lissene gir deg en fantastisk ballkontakt uten noen distraksjoner, samtidig som du kan stramme lissene som du ønsker. Som navnet antyder ligger lissene skjult under overdelen og bidrar til solid lockdown og en renere sparkeflate. Kevin De Bruyne, Philippe Coutinho, Marquinhos, Mallory Pugh, Fran Kirby og Marco Verratti.

Nike Phantom Venom (PhantomVNM) tok over for Nike Hypervenom tidlig i 2019 og er inspirert av tankegangen bak Hypervenom, mens selve designet gir sterke assosiasjoner til de gamle «angrepsskoene» Nike Total 90. Kort sagt kan man si at Nike har smeltet sammen Hypervenom og Total 90 til nye Phantom Venom, hvor det handler om å gi banens dødelige avsluttere de rette midlene til å avslutte med presisjon. Nike Phantom Venom benyttes av spillere som Harry Kane, Alex Morgan, Robert Lewandowski og Marcus Rashford.

Nike Phantom GT er navnet på den nye og «sammensmeltede» versjonen av Phantom Vision og Phantom Venom. Nike Phantom GT (Generative Texture) har et unikt datadrevet design og er utviklet for spillere som beveger ballen med en høy grad av finmotorikk mellom og rundt motstandere. Som GT-navnet indikerer er det overdelsteksturen som er nøkkelordet for nye Phantom GT. Nike-designerne har nemlig brukt over to år og studert i detalj hvordan ballen «samhandler» med overdelen på fotballskoen ved hjelp av innsamlede digitale data. Disse dataene har gjort at Nike-designerne har landet på de mest optimale mønstrene med varierende høyder og vinkler på overdelsteksturen. I praksis er Phantom GT en fotballsko bygget for å hjelpe til den perfekte ballfølelse og ikke minst slippe løs spillerens kreative ferdigheter. Samtidig betyr det at hvert eneste element på overdelen av Phantom GT er strategisk fordelaktig for spilleren, støttet av datadrevet vitenskap og attester fra proffene. Nike Phantom GT benyttes av spillere som Kevin de Bruyne, Marcus Rashford, Robert Lewandowski og Harry Kane.

Nike Fotballsko

Den amerikanske sportsgiganten Nike var faktisk sent ute med å produsere fotballsko i forhold til sine største konkurrenter i dag, adidas og Puma.

Første fotballsko ut var modellen Tiempo, og denne ble brukt av legendariske spillere som Romario og Paolo Maldini i VM-finalen 1994.
Men det var først etter VM i 1998 at Nike virkelig begynte å gjøre seg bemerket i fotballverdenen. Og det kan de takke en brasilianer for. Ronaldo spilte nemlig med de første Mercurial-fotballskoene under mesterskapet, og noterte seg for åtte mål i mesterskapet. Fotballskoene veide rett i overkant av 200 gram, noe som var revolusjonerende lett på den tiden. Men kanskje mer unikt med skoene var at de ikke var sorte. Ronaldos unike sølv-/lime-fargede fotballsko ble derfor selve symbolet på Nikes innmarsj i fotballskoverdenen.
Siden gang har Nike aldri sett seg tilbake.

I dag produserer Nike fortsatt de populære siloene Tiempo og Mercurial, samt Phantom GT.
En rekke kjente fotballspillere benytter fotballsko fra Nike: Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Robert Lewandowski, Neymar Jr., og Sergio Ramos for å nevne noen.

Nike produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.