Torshov Sport Fotball
MENU

Adidas Predator Fotballsko

Les mer

Predator-linjen til adidas er en moderne klassiker, og blir av mange ansett som den beste fotballskoen fra adidas noensinne.

Viser 4 produkter
Asc
Viser 4 produkter
Asc

adidas Fotballsko

For veldig mange er adidas synonymt med fotball, og det er ikke uten grunn.
Den tyske sportsgiganten har produsert fotballsko siden 1949, og siden den gang har fotball vært satsingsområdet til adidas.

Det store gjennombruddet for adidas kom i 1954, da hele det tyske landslaget som vant VM-finalen spilte med adidas-fotballsko. På en regntung dag stilte det tyske landslaget med nyutviklede fotballsko fra adidas med skruknotter, noe som var helt revolusjonerende på den tiden. På vått underlag dro Tyskland fordel av dette, og vant finalen 3-2 mot Ungarn. Siden den gang har adidas vært utstyrleverandør for det tyske landslaget, og er sammen med Nike den største fotballskoprodusenten i verden.

I mai 2015 faset adidas ut sine kjente siloer Predator, F50, 11Pro og Nitrocharge, og introduserte helt nye siloer utviklet og designet for det moderne fotballspillet.

I dag produserer adidas fire skosiloer: X, Predator, NEMEZIZ og COPA.
Blant de største fotballstjernene adidas har i stallen finner vi: Lionel Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Luis Suarez, Diego Costa, Karim Benzema og James Rodríguez.
adidas produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IN/IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.