Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106460-001

Puma Eliminate Power Nitro Sort/Rød

kr 1500
Kraft gjennom forsvarere med den nye Eliminate Power Nitro for å dominere på banen. Eliminert med NI...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Kraft gjennom forsvarere med den nye Eliminate Power Nitro for å dominere på banen. Eliminert med NITROFOAM for forbedret demping og en kombinasjon av WEBCAGE + og PWRFRAME-teknologi for eksplosive kutt. Designet for å levere kraft når spillet er på linjen.
Innovative WEBCAGE + er konstruert for å gi overlegen stabilitet for alle skjære- og drabevegelser. Det myke, men ikke-strekkbare overmaterialet i mesh stabiliserer foten ytterligere i alle retninger. Innovativ NITRO-skuminnsats i full lengde gir lett demping for ekstrem eksplosivitet og ultimate hopp. Mellomsåle med dobbel tetthet og EVA-ramme gir overlegne energireturegenskaper sammen og forbedret reaktivitet. PWRPLATE-teknologi stabiliserer hæl- og midtfotområdet for raske retningsendringer. Ny støpt innersåle med integrert buestøtte og Nano Grip Technology for utmerket komfort og ekstra demping. Nyutviklet PUMA GRIP-gummi maksimerer treveis trekkraft for avansert smidighet. Normal passform.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer