Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1072A046-100

Asics Blast FF 2 Hallsko Dame Hvit

kr 1400
BLAST FF ™ 2 -modellen er designet for innendørs banesport. Det er et utmerket valg for kraftspiller...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
BLAST FF ™ 2 -modellen er designet for innendørs banesport. Det er et utmerket valg for kraftspillere som leter etter avansert støtte og fleksibilitet. De vil at skoene skal beskytte og støtte dem under brå bevegelser. Denne skoen forbedrer sin forgjenger ved å hjelpe til med å opprettholde kraften under sving og side-til-side bevegelser. Den har også forbedret fleksibilitet som suppleres med en lydhør følelse under føttene.
Takket være sømløs applikasjon som fremmer en tilpasset følelse ved å tilpasse seg fotens naturlige bevegelse, har denne stilen også en mer støttende passform. TURNTRUSS ™ -komponenten hjelper til med å stabilisere foten fra side til side og snu bevegelser ved å pakke inn den bakre laterale delen av mellomsålen mens den tillater jevne overganger mellom hvert skritt. Disse støttende panelene er utstyrt med DYNAWRAP-teknologi og er designet for å vikle foten med et sikkert grep under plutselige svinger eller side-til-side-bevegelser. Drivet med FLYTEFOAM ™ Propel -teknologi i mellomsålen, gir denne skoen en bedre tilbakeslag for å levere kraftige overføringer fra den ene foten til den andre på banen. TRUSSTIC ™ -teknologi forbedrer stabiliteten. DYNAWRAP -teknologi forbedrer stabiliteten. FLYTEFOAM ™ Propel teknologi demping.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.