Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AQ5390
-40 %

Adidas Energy Volley Boost 2.0 Hallsko Herre Grønn/Blå

kr 900
kr 1 500
adidas Energy Volley Boost 2.0 Hallsko for menn. Andre generasjon av adidas' topp volleyballsko med ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
adidas Energy Volley Boost 2.0 Hallsko for menn. Andre generasjon av adidas' topp volleyballsko med energy boost-teknologi, som gir deg fornyet energi i hvert steg eller hopp. Skoen har en separat og solid yttersåle som absorberer støt fra harde landinger.
boost™ i mellomsålen gir en fantastisk demping og komfort, samt at du får utnyttet mer energi i hvert eneste hopp og fraspark. Fleksibel og slitesterk overdel med SPRINTWEB-teknologi. Denne sørger for optimal stabilisering ved hurtige bevegelser. Tungen er laget av ventilerende mesh-materiale. SPRINTPLATE hjelper til å stabilisere foten under hopp og landing, og gir deg ekstra drivkraft for eksplosive bevegelser. Anti-ski fôring. Skoene har meget god støtdemping. TORSION® for adaptiv støtte i melllomfot-området. Top-grip-gummi på yttersålen for optimalt grep på alle innendørsoverflater. Non-marking-yttersåle som gir godt grep og ikke setter merker i underlaget.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer