Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager

WANG Ung-kolleksjon 2021 hos Torshov Sport

Årets kolleksjon for WANG Ung er nå tilgjengelig hos Torshov Sport.

Det har blitt valgt ut egne kolleksjoner for WANG Ung, WANG Toppidrett og WANG Personal som nå er tilgjengelig for kjøp hos Torshov Sport – i både nettbutikk og fysisk butikk.

Gå til WANG Ung-kolleksjon >

MERK! Kolleksjonene inneholder offisielle WANG-produkter, men er utenom pakkene som blir utdelt ved skolestart. Produktene er derfor et ekstra tilbud til de elever og lærere som ønsker tøy med WANG-profilering.

Benytt rabattkode ‘WANG2021’ og få 35% rabatt på WANG Ung-produkter

WANG Ung-elever får 35% rabatt på alle offisielle WANG-produkter i nettbutikken hos Torshov Sport ved bruk av rabattkoden 'WANG2021' som legges inn i kassen ved betaling. Alle produktene i de ulike WANG-kolleksjonene profileres med WANG. For elever og lærere i Oslo/Romerike med kort vei til Torshov Sport på Torshov (Sandakerveien 35B, 0477 OSLO) vil den samme rabatten gjelde i butikken dersom man ønsker å handle i fysisk butikk.

Slik handler du som WANG Ung-kunde på torshovsport.no

1) Finn dine ønskede produkter, velg ønsket størrelse, trykk ‘LEGG I HANDLEKURV’ og deretter 'TIL KASSEN'. 

I kassen vil man se hvilke produkter, størrelser, priser, rabatter og trykk man har valgt. Vi gjør oppmerksom på at det er satt en felles trykkemal for WANG-kolleksjonene, slik at alle som bestiller får identisk «WANG-profilering» - uavhengig om du er elev i Sandefjord, Stavanger eller Oslo. For å få 35% rabatt skriver du inn rabattkoden WANG2021’ i rabattkodefeltet i kassen og trykker 'OK'.
2) Velg ønsket fraktmetode i kassen, eller benytt ‘Hent i butikk’-alternativet ‘Butikken Oslo’.

Torshov Sport leverer pakker til hele landet med Helthjem. Ved betaling i nettbutikken velger man ønsket leveringsmetode. Helthjem leverer enten på dørmatten/postkassen, eller til nærmeste post i butikk. Det er gratis frakt på bestillinger over kr 1 300, mens for bestillinger under dette er det kr 79 i fraktkostnad.

Ved bruk av hent i butikk-alternativet 'Butikken Oslo' forhåndsbetaler du din ordre og vi klargjør din ordre for henting. Dersom du benytter deg av hent i butikk-alternativet gjelder dette: 

1) Du må motta en bekreftelse på e-post at ordren er håndtert og klar til henting.

2) Gyldig legitimasjon og personlig oppmøte. Du kan kun hente hent i butikk-ordre bestilt i ditt eget navn, eller medbringe en fullmakt. 

Benytt rabattkode ‘WANG’ og få 15% rabatt på andre produkter hos Torshov Sport

I tillegg til de utvalgte WANG-kolleksjonene med 35% rabatt har elever og lærere ved WANG også andre fordeler hos Torshov Sport. Ved kjøp av fotballsko, treningstøy, joggesko eller andre produkter i nettbutikken gis det 15% rabatt til alle som er tilknyttet WANG.

Dersom du ønsker å kjøpe andre produkter og få 15% rabatt skriver du inn rabattkoden WANG’ i rabattkodefeltet i kassen og trykker 'OK'.

Gå til WANG Ung-kolleksjon >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer