Favoritter

Laster inn favoritter

WANG-kolleksjon 2022 hos Torshov Sport

Årets WANG-kolleksjon for Toppidrett, Ung og personal er nå tilgjengelig hos Torshov Sport.

Det har blitt valgt ut egne kolleksjoner for WANG Toppidrett, WANG Ung og WANG Personal som nå er tilgjengelig for kjøp hos Torshov Sport – i både nettbutikk og fysisk butikk.

MERK! Kolleksjonene inneholder offisielle WANG-produkter, men er utenom pakkene som blir utdelt ved skolestart. Produktene er derfor et ekstra tilbud til de elever og lærere som ønsker tøy med WANG-profilering.

Benytt rabattkode ‘WANG’ og få 35% rabatt på WANG-produkter

WANG-elever og lærere får 35% rabatt på alle offisielle WANG-produker i nettbutikken hos Torshov Sport ved bruk av rabattkoden 'WANG' som legges inn i kassen ved betaling. Alle produktene i de ulike WANG-kolleksjonene profileres med WANG. For elever og lærere i Oslo/Romerike med kort vei til Torshov Sport på Torshov (Sandakerveien 35B, 0477 OSLO) vil den samme rabatten gjelde i butikken dersom man ønsker å handle i fysisk butikk.

Slik handler du som WANG-kunde på torshovsport.no

De ulike WANG-kolleksjonene (Ung, Toppidrett og Personal) har sine egne kolleksjonssider med utvalgte produkter. Disse finner du ved å gå inn på www.torshovsport.no. Deretter klikker du deg inn på «Klubbservice» og videre inn på «Finn din klubb» som er hovedbildet på siden. Nederst på siden  - under ‘SKOLER’ - vil du finne kolleksjonene ‘WANG Ung’, ‘WANG Toppidrett’ og ‘WANG Personal’. Alternativt finner du WANG-kolleksjonene fra navigasjonsmenyen under ‘KLUBBKOLLEKSJONER’.

Gå til WANG Ung-kolleksjon >

Gå til WANG Toppidrett-kolleksjon >

Gå til WANG Personal-kolleksjon >

1) Finn dine ønskede produkter, velg ønsket størrelse, trykk ‘LEGG I HANDLEKURV’ og deretter 'TIL KASSEN'. 

I kassen vil man se hvilke produkter, størrelser, priser, rabatter og trykk man har valgt. Vi gjør oppmerksom på at det er satt en felles trykkemal for WANG-kolleksjonene, slik at alle som bestiller får identisk «WANG-profilering» - uavhengig om du er elev i Sandefjord, Stavanger eller Oslo. For å få 35% rabatt skriver du inn rabattkoden WANG’ i rabattkodefeltet i kassen og trykker 'OK'.
2) Velg ønsket fraktmetode i kassen, eller benytt ‘Hent i butikk’-alternativet ‘Utlevering i butikk - torshovsport.no’.

Torshov Sport leverer pakker til hele landet med Posten. Ved betaling i nettbutikken velger man ønsket leveringsmetode. Posten leverer enten til nærmeste utleveringssted eller hjemlevering. Det er gratis frakt på bestillinger over kr 1 300, mens for bestillinger under dette beløpet er det kr 79 i fraktkostnad for nærmeste utleveringssted eller kr 119 for hjemlevering.

Ved bruk av hent i butikk-alternativet 'Utlevering i butikk - torshovsport.no' forhåndsbetaler du din ordre og vi klargjør din ordre for henting. Dersom du benytter deg av hent i butikk-alternativet gjelder dette: 

1) Du må motta en bekreftelse på e-post at ordren er håndtert og klar til henting.

2) Gyldig legitimasjon og personlig oppmøte. Du kan kun hente hent i butikk-ordre bestilt i ditt eget navn, eller medbringe en fullmakt. 

Benytt rabattkode ‘WANG15’ og få 15% rabatt på andre produkter hos Torshov Sport

I tillegg til de utvalgte WANG-kolleksjonene med 35% rabatt har elever og lærere ved WANG også andre fordeler hos Torshov Sport. Ved kjøp av fotballsko, treningstøy, joggesko eller andre produkter i nettbutikken gis det 15% rabatt til alle som er tilknyttet WANG.

Dersom du ønsker å kjøpe andre produkter og få 15% rabatt skriver du inn rabattkoden WANG15’ i rabattkodefeltet i kassen og trykker 'OK'.

Gå til WANG Ung-kolleksjon >

Gå til WANG Toppidrett-kolleksjon >

Gå til WANG Personal-kolleksjon >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.