Favoritter

Laster inn favoritter

NY BUTIKK: Torshov Sport Fotball har flyttet til Nytorget i 2. etasje på Sandvika Storsenter.

Torshov Sport Fotball i nye lokaler på Sandvika Storsenter

Norges råeste fotballbutikk er nå å finne i ny drakt - og nye lokaler - på Sandvika Storsenter. 

Publisert: 7. februar 2022

Torshov Sport Fotball har nå flyttet butikken til 2. etasje på Sandvika Storsenter - nærmere bestemt Nytorget. De nærmeste naboene er nå blant annet Home & Cottage, Gina Tricot, Follestad og XXL.  

- Vi har ikke flyttet langt. I praksis én etasje opp fra der butikken lå tidligere. Selv om fotballbutikken og lokasjonen er ny på Sandvika Storsenter, blir det få endringer når det gjelder vareutvalg. Du vil fortsatt finne de nyeste fotballskoene fra ledende merker som adidas, Nike og PUMA, samt fotballdrakter og fotballutstyr. I tillegg kan du kjøpe produkter fra de offisielle klubbkolleksjonene til blant annet Ullern, Snarøya, Bærum og Høvik, sier butikksjef for Torshov Sport Fotball Sandvika Storsenter, Kasper Grung Flo.

Se alle våre klubbkolleksjoner her >

Klikk og Hent

Klikk og Hent er også en mulighet i den nye Torshov Sport-butikken på Sandvika Storsenter. Det betyr at du i ro og mak kan reservere dine fotballprodukter hjemme, og motta en hentemeldng når din ordre klar til henting. 

Slik benytter du Klikk og Hent hos Torshov Sport >

Klubbkolleksjoner

Flere av Torshov Sports samarbeidsklubber har kortere reisevei til Sandvika Storsenter enn Torshov i Oslo. Det gjelder blant annet Ullern, Bærum, Snarøya og Høvik. Det er en del av bakgrunnen til at du finner produkter fra disse klubbkolleksjonene på Sandvika Storsenter.

- Trenger du for eksempel ny treningsoverdel, bukse eller nye fotballstrømper, så finner du dette hos oss, fortsetter Kasper Grung Flo. 

Nye fotballsko

Fotballsko er det viktigste arbeidsverktøyet for fotballspillere - i alle aldre. I den nye Torshov Sport-butikken på Sandvika Storsenter vil du finne de nyeste modellene fra de ledende fotballskoprodusentene Nike, adidas og PUMA.

Nike Tech Fleece

Dersom du er på jakt etter fritids- og treningtøy, så finner du i tillegg en rekke alternativer til store og små - deriblant de populære produktene fra Nike Tech Fleece og Nike Strike

Velkommen til nye Torshov Sport Fotball på Sandvika Storsenter! 

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.