Favoritter

Laster inn favoritter

TILBAKE: Lyn-spillerne Kamilla Melgård og William Sell blir å se i hummel-tøy også i 2022 - nå med Torshov Sport på laget. 

Torshov Sport og hummel blir ny utstyrsleverandør for Lyn

Lyn vender tilbake til Torshov Sport fra 1. januar 2022. 

Publisert: 10. desember 2021

Noen har kanskje fått det med seg allerede, men nå er det offisielt; Lyn er tilbake hos Torshov Sport. Lyn og Torshov Sport har som mange vet samarbeidet tidligere - senest i 2015. Nå etter nærmere syv år er fotballklubben Lyn tilbake hvor de hører «hjemme». 

- At Lyn Fotball og Lyn 1896 nå er tilbake hos oss på Torshov er vi stolte, glade og ydmyke for. Lyn er en av klubbene vi har jobbet med i mange år tidligere, så vi kjenner hverandre godt fra før. Det forenkler selvsagt prosessen noe, men en god avtale skal sikre kvalitet i alle ledd, både på kort sikt, men ikke minst på lang sikt. Det er ikke gjort over natten. Vi er ydmyke for tilliten de nå har vist oss ved inngåelse av avtalen. Lyn vet hva Torshov Sport er tuftet på, og i disse tider der tilgjengelighet, forutsigbarhet og tilstedeværelse er viktigere enn noen gang, er vi glade for at Lyn valgte å gå med oss. Forhåpentligvis kan vi bistå med det vi er aller best på, sier klubbansvarlig for Lyn hos Torshov Sport, Simen Wigenstad. 

Her finner du den nye Lyn-kolleksjonen >

Trofast partner

Også i Lyn-leiren er man fornøyd med den nye samarbeidsavtalen. 

- Lyn og Torshov har hatt et godt samarbeid gjennom mange år, og har på mange måter vært en trofast partner hele veien. Våre spillere har stort sett handlet fotballsko gjennom Torshov Sport, på grunn av et veldig godt utvalg og god service, sier daglig leder i Lyn Fotball, Carl Gustav Borander.

For alle i Lyn-familien innebærer den nye avtalen at man finner alt man trenger til en aktiv fotballhverdag på Kringsjå hos Torshov Sport - enten fysisk i butikken eller på nett. Uavhengig om man handler Lyn-produkter i butikk eller på nett, vil man dessuten få levert «ferdig pakke». Det vil si at det trykkes Lyn-logoer på klubbproduktene, samt at du har mulighet for personalisering med initialer. 

Fortsatt er det hummel som er leverandør av bekledningen, og en del av klubbproduktene fra 2021 vil videreføres også inn i 2022-sesongen, samtidig som det vil komme noen nye produkter. Alle produkter fra hummel får man som Lyn-medlem 20% rabatt på. Det er alt fra klubbkolleksjon, baller eller fritidstøy fra hummel. På fotballsko, leggskinn og annet utstyr får man 15% rabatt som Lyn-medlem - uavhengig av leverandør. I tillegg vil det bli gjennomført handledager med ekstra gode priser og rabatter, eksempelvis i forkant av sesongstart.

Alt på ett og samme sted

- For oss på ledelsesnivå er det ikke bare kroner og øre en slik avtale handler om. Den handler om så mye mer. Det er fotballspilleren, eller i mange tilfeller foreldre, som også skal se nytten av dette samarbeidet. Nå får de alt på ett og samme sted - enten i butikk eller på nett. Det tror vi Lyn-medlemmene vil sette pris på, forteller daglig leder i Lyn 1896, Bjørn Gohn Jønsberg. 

- Torshov Sport jobber knallhardt for å være den ultimate fotballdestinasjon, et sted der spillere kommer inn for å bli inspirert, motivert og få tak i alt man trenger av utstyr. Og med Lyn med på laget håper vi å kunne utvikle oss videre - sammen med klubben, fortsetter Simen Wigenstad. 

Kolleksjon tilgjengelig fra 3. januar 2022

3. januar vil Lyns nye klubbkolleksjon fra hummel for 2022-sesongen bli tilgjengelig i fotballbutikken på Torshov og på nett. Det vil samtidig bli arrangert handledager før sesongstart for Lyns medlemmer med ekstra rabatter på klubbtøy og utstyr. 

- For oss på innsiden av klubblivet så er man avhengig av en god og langsiktig samarbeidsparter på utstyr og bekledning. Men det er alltid sluttbruker, altså fotballspillerne på dame- og herresiden, som virkelig er kundene. Vi mener vi har satt sammen en veldig god avtale, som sikrer god og sikker leveranseflyt hos en av de beste aktørene på markedet – om ikke den beste, avslutter Bjørn Gohn Jønsberg. 

Her finner du den nye Lyn-kolleksjonen >

Les mer om samarbeidsavtalen på Lyns hjemmesider her

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.