Favoritter

Laster inn favoritter

Vil du bli trent av Sportslabben?

Nå kan du bli med på en 4-ukers treningsperiode, hvor du får tett coaching av Sportslabben - og fotballtøy sponset av Torshov Sport.


SLIK DELTAR DU: 


1) Send en melding (DM) til @sportslabben på Instagram med navn, alder, posisjon på banen, klubb og bosted 


Send din påmelding til @sportslabben på Instagram her >


Vi velger ut spillere - både jenter og gutter - og treningsperioden vil bli gjennomført i løpet av juni.  Påmeldingen avsluttes mandag 2. mai og de utvalgte kontaktes for ytterligere detaljer. Lykke til! 


DETTE ER SPORTSLABBEN

En dag i mai 2020 satte to kompiser seg ned for å diskutere fotball. Diskusjonen dreide seg i hovedsak om at det er for mange trenere og spillerutviklere som har for lite kunnskap om hvordan de skal få det beste ut av spillerne sine, og videre hvordan hver enkelt skal kunne trene for å bli best mulig med sitt potensial. For å gi deres bidrag til å endre dette, og samtidig spre kunnskap, oppstod Sportslabben.  Sportslabben er skapt av fotballspillere, for fotballspillere. Gjennom deres erfaring og kunnskap ønsker de å skape neste generasjons spillere.  


SANDER BIRKELAND er sørlending og har spilt fotball hele livet. Han kommer fra klubben Lyngdal, og spilte senest for Strømmen i OBOS-ligaen. Sander er utdannet personlig trener, han har også studert coaching og idrettspsykologi ved Norges idrettshøgskole (NIH). Dette samlet sett gjør ham godt egnet til å bidra på områder utenfor fotball også. Sivil karriere inneholder jobb på Wang Toppidrett, PT og mental trener.  


Utdannelse: Personlig trener (AE), Bachelor i coaching og idrettspsykolgi fra NIH, Praktisk pedagogisk utdanning, UEFA B-trenerlisens.

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.