Favoritter

Laster inn favoritter

Torshov Sport blir offisiell forhandler av Leeds United-supporterprodukter

Gladnyhet til alle Leeds-supportere i Norge


Torshov Sport er stolte av å annonsere at vi i sommer blir offisiell forhandler av Leeds United-supporterprodukter i Norge. 


Ja, du leste riktig. Endelig kan Leeds-supportere glede seg over en norsk forhandler av supporterprodukter for Leeds United. Og Leeds-supporterne i Norge er mange!


I praksis betyr dette at du i løpet av denne sommeren kan kjøpe offisielle Leeds United-produkter i Torshov Sports fysiske butikker - og selvfølgelig på nett. I tillegg kan du personalisere Leeds-produkter med offisielt spillertrykk - enten du vil ha din største Leeds-helt på ryggen, ditt eget navn eller noen som betyr ekstra mye for deg. 


Eksklusivt Leeds United-event hos Torshov Sport 11. juli

Vi har samtidig gleden av å arrangere et ekslusivt event dagen før showkampen mellom Leeds United og Manchester United på Ullevaal stadion. Eventet vil foregå etter stengetid i fotballbutikken på Torshov i Oslo, og her får du blant annet muligheten til å møte de tidligere Leeds United-spillerne Michael Bridges og Ben Parker til en Q&A-sekvens. I tillegg blir det trekning av premier og vi byr på enkel servering.


MERK! Dette blir et lukket og eksklusivt arrangement med få plasser tilgjengelig


***Påmeldingen er fullført og de som fikk plass på eventet har blitt kontaktet***


Dato: tirsdag 11. juli 2023

Tidspunkt: ca. 18:30 - 20:15

Sted: Torshov Sport Fotball

Adresse: Sandakerveien 35B, 0477 OSLO

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.