Favoritter

Laster inn favoritter

Slik blir Norway Cup-uka 2022 hos Torshov Sport

Konkurranser med premier, lanseringer av fotballsko og fotballdrakter, aktiviteter i bakgården og gode tilbud. Slik blir Norway Cup-uka 2022 hos Norges råeste fotballbutikk. 


***Søndagsåpent 31. juli: 12:00 - 17:00***


Etter to år er det endelig klart igjen for fotballfest når Norway Cup-uka braker løs fra lørdag 30. juli - lørdag 6. august. Og tradisjonen tro er fotballspesialisten Torshov Sport stedet å komme for fotballelskere - i alle aldre!


Klikk på snarveiene under og naviger deg fram til det du lurer på.  

Tilbud

På jakt etter gode tilbud under Norway Cup-uka? Vi har samlet en rekke unike Norway Cup-tilbud som gjelder hele uken - både i butikk og på nett. I vår bakgård vil du i tillegg finne mange gode tilbud på blant annet joggesko og treningstøy til voksen og barn. 

Se alle Norway Cup-tilbud>
VectorCreated using Figma

Lanseringer

August er måneden hvor de største ligaene i Europa starter opp den nye 2022/23-sesongen. Og det betyr at vi får se nye fotballsko og nye fotballdrakter lanseres i løpet av Norway Cup-uka. I tillegg har lanseringene fra de største leverandørene stått i kø gjennom hele sommeren, slik at fotballbutikken har en rekke fotballnyheter i løpet av Norway Cup-uka. 


Med andre ord blir dette en perfekt anledning til å oppdatere fotballskoene til Norway Cup-uka, gå med den nyeste fotballdrakten til ditt favorittlag på Ekebergsletta eller gjøre noen kupp for fotballhøsten. 


Og ikke glem at du får 15% rabatt på de fleste ordinære varer i fotballbutikken (forutsetter innmelding i kundeklubben Team Torshov).

Konkurranser

Er du et konkurransemenneske? Vi setter i gang morsomme konkurranser med fokus på BlazePod, hvor du kan vinne flotte premier fra blant annet adidas og PUMA. 


BlazePod er et smart lysbasert treningssystem som tilbyr deg en morsom og ikke minst annerledes måte å forbedre blant annet din hurtighet, balanse, koordinasjon, smidighet, styrke og reaksjonstid. Selve BlazePod-pakken består av seks «podder» utstyrt med sensor som aktiveres ved eksempelvis berøring eller ulike tidsintervaller. De sensitive «poddene» fungerer ved at de gir lyssignaler i tilfeldig rekkefølge, som dermed er med til å motivere deg og gjøre treningsøktene mer allsidige. Eller kanskje til og med litt uforutsigbare?


Les mer om BlazePod her >


Se hvordan BlazePod fungerer i videovinduet under

Aktiviteter

Vi kjører i gang flere aktiviteter for store og små under hele Norway Cup-uka. 


Allerede lørdag 30. juli rigger vi opp bakgården vår med blant annet fotballtennis, panna (tunnellfotball) og gode tilbud. Disse aktivitetene vil gjelde fram til og med onsdag 3. august. 


***Søndagsåpent 31. juli: 12:00 - 17:00***


Sjekk ut alle våre åpningstider for Norway Cup-uka lenger ned på siden. 

1 / 12
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport
Norway Cup Torshov Sport

Transport

Har du aldri besøkt Torshov Sport, eller er du usikker på hvordan man enklest kommer seg dit? Vi anbefaler kollektivt da du har flere muligheter med både trikk, buss og t-bane som gir deg kort reisevei til Norges råeste fotballbutikk. Trikk


11 Majorstuen - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

12 Majorstuen - Kjelsås: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

18 Rikshospitalet - Storo-Grefsen st: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.


Buss


20 Skøyen - Galgeberg: Gå av på Torshov. Herfra ca. 5 minutters gange.

30 Bygdøy - Nydalen: Gå av på Sandaker. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

34 Tåsen - Ekeberg Hageby: Gå av på Sagene. Herfra ca. 12 minutters gange.

37 Nydalen T - Helsfyr: Gå av på Arendalsgata. Herfra ca. 6-7 minutters gange.

54 Kjelsås stasjon - Tjuvholmen: Gå av på Sagene. Herfra ca. 12 minutters gange.


T-bane


4 Vestli - Bergkrystallen: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 

5 Sognsvann - Ringen - Vestli: Gå av på Storo og ta trikk 11, 12 eller 18 videre mot Torshov. Alternativt 12-15 minutters gange fra Storo. 


Planlegg ditt besøk til Torshov Sport med Ruters reiseplanlegger her >

Parkering

Vår hovedparkering i bakgården vil dessverre være stengt lørdag 30. juli, samt fra mandag 1. august til onsdag 3. august. Noen parkeringsplasser er likevel tilgjengelig rett utenfor hovedinngangen til fotballbutikken, samtidig som man har gode muligheter i parkeringshuset til Sandaker Senter vis-a-vis fotballbutikken. Vi anbefaler likevel å benytte kollektivtransport til Torshov Sport under Norway Cup-uken. 

Åpningstider

Lørdag 30. juli: 09:00 - 17:00

Søndag 31. juli: 12:00 - 17:00 

Mandag 1. august: 10:00 - 19:00

Tirsdag 2. august: 10:00 - 19:00

Onsdag 3. august: 10:00 - 19:00

Torsdag 4. august 10:00 - 19:00

Fredag 5. august: 10:00 - 19:00

Lørdag 6. august: 09:00 - 17:00

Her finner du oss

Torshov Sport Fotball er lokalisert i Sandakerveien 35B på Torshov i Oslo. 

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

    Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

    Les mer