Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333397-93501

Bjørn Dæhlie Dæhlie Ull Sports-BH Grå/Sort

kr 499
Kle deg i ull fra innerst til ytterst og start med Bra Training Wool. Dette er en teknisk sports-BH ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Kle deg i ull fra innerst til ytterst og start med Bra Training Wool. Dette er en teknisk sports-BH i 60% merinoull ment for trening. Med sin front i vind- og vannavvisende materiale gir den en god beskyttelse mot vær og vind samt ekstra støtte for brystpartiet.
Strikkede meshpaneler sikrer god ventilasjon på varmeutsatte steder og gir god fukttransport. Elastisk og bred strikk nederst gjør at BHen sitter godt under aktivitet. Flate sømmer og svært fin ullkvalitet gir optimal komfort. Merinoull sikrer optimal isolasjon ved lav aktivitet og fordamper effektivt overflødig fukt ved høy aktivitet. Den har en regulerende effekt på kroppstemperaturen. Produktet passer til alle intensitetsnivåer sommer som vinter.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer