Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 333325-99900

Bjørn Dæhlie Dæhlie Run Løpevest Herre Sort

kr 999
Dæhlie Run Løpevest er den perfekte løpevesten ved litt kaldere temperaturer. Den føles nærmest vekt...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Dæhlie Run Løpevest er den perfekte løpevesten ved litt kaldere temperaturer. Den føles nærmest vektløs, selv med en isolerende padding i front.
Paddingen består av en blanding av merinoull og resirkulert polyester, som gir god varmebeskyttelse på kuldeutsatte områder. Vesten har flere refleksdetaljer både i front og bak, som gir den beste synligheten i mørket. De er ikke synlige i dagslys, men er godt synlig når du trenger dem. Baklommen på vesten har to funksjoner. Oppbevare eiendeler under løpeturen eller så kan du vrenge vesten inn i lommen slik at den tar minimalt med plass. Glidelåsen i front avsluttes i halsen med en behagelig hakebeskytter. Laserkuttede hull øverst på ryggen gir god ventilasjon.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer