Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC2252800

Salomon S/lab Ultra Kortermet Trøye Herre Lys Blå

kr 1200
SALOMON S/LAB ULTRA kortermet trøye kombinerer smart design og banebrytende materialer for en revolu...

Farge

Salomon S/lab Ultra Kortermet Trøye Herre Lys Blå

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
SALOMON S/LAB ULTRA kortermet trøye kombinerer smart design og banebrytende materialer for en revolusjonerende ultratrailopplevelse. Shortsen er utformet med et unik 3D-kreppstoff for optimalisert luftflyt og fuktighetskontroll, forsterkede soner for ekstra soliditet i sonene som gnir mot vesten.
Fordeler: Anti-lukt, Pustende, Lett i vekt, Hurtigtørkende, Reflekterende, Elastisk. 37.5®-teknologien optimaliserer kroppens mikroklima for å opprettholde en ideell indre temperatur og gi deg sjansen til å yte mer i lengre tid. Tørker 5 ganger fortere enn et tilsvarende stoff. Flatlock-sømmer: Sømmer som ligger flate for å hindre friksjon. Refleksdetaljer. Plagget er tett på kroppen, noe som gir stor bevegelsesfrihet under aktivitetene.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.