Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: LC1613600
-25 %

Salomon Agile Softshell Løpejakker Herre Lyseblå

kr 1050
kr 1400
AGILE SOFTSHELL-jakken for menn er ideell for idretter med middels intensitet i kalde temperaturer, ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
AGILE SOFTSHELL-jakken for menn er ideell for idretter med middels intensitet i kalde temperaturer, og er nå enda koseligere med mykere, smidigere stoff. Denne pustende vindjakken følger bevegelsene dine for komfort hele dagen. For å avslutte, la vi til noen elegante reflekterende detaljer.
Komplett vindbeskyttelse foran på jakken gir deg varme der du trenger det, uten ekstra vekt. Baksiden av jakken er laget av børstet, stretch-strikket stoff med utmerket pusteevne. Perfekt for kaldere temperaturer, enten du trener eller bare ønsker å holde deg varm. AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kroppskomforten ved å holde deg tørr, varm og beskyttet når du trenger det og der du trenger det. Holdbar vannavstøtende, eller DWR, er et belegg som er lagt til stoffer på fabrikken for å gjøre dem vannavstøtende (eller hydrofobe). Baksiden av stoffet er børstet for å øke varme og mykhet. På topper og underdeler er Active fit tettsittende og lar deg bevege deg. Ikke for stramt, ikke for løst. Integrert snorjustering strammer bunnkanten for bedre beskyttelse mot elementene. Full glidelåsåpning for praktisk på/av og maksimal ventilasjon. Romslige lommer for å holde hendene varme, med sikker lukking med glidelås. Denne gjenstanden er designet med reflekterende innlegg.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer