Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DN5996-010
-33 %

Nike Phenom Elite Berlin Løpebukse Herre Sort

kr 500
kr 749
Strekk trinnet med den lette følelsen til Nike Dri-FIT Berlin Phenom Elite Pants. En avsmalnende pas...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Strekk trinnet med den lette følelsen til Nike Dri-FIT Berlin Phenom Elite Pants. En avsmalnende passform kombineres med pustende stoff som hjelper deg med å føle deg kjølig og fornøyd mens du løper gjennom løpeturen. Denne feirer Berlins løpekultur, med grafikk av byens mest kjente landemerker blandet med navigasjonssymboler. Dette produktet er laget med minst 75% resirkulerte polyesterfibre.
"Du er her." Visst, det er en markør på et kart, men det er også en sinnstilstand for langløperen-å være i øyeblikket mens du gir alt til løpeturen. Vi feirer de maratonmilene med Berlin -samlingen. Hvert stykke har grafikk med subtile navigasjonssymboler, som viser veien til ditt neste mål. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med lettvevd stoff for en myk følelse som lar deg bevege deg fritt. En lomme midt bak med en foring hjelper deg med å lagre det viktigste. Sidelommer gir ekstra plass til småtingene dine, med en nedfellbar lomme på høyre side for en nøkkel eller et kort. Smalt, lavprofilert elastisk linning med indre/ytre snor som tilpasser passformen. Buksene har en konisk passform. Standard passform for en avslappet og lett følelse. Reflekterende detaljer. 100% Polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer