Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DD0623-623

Nike One Dri-Fit Slim Tank Dame Rød

kr 270
Nike Dri-FIT One-singleten er vår mest allsidige overdel. Den er tilpasset alle måtene du trener på ...

Farge

Nike One Dri-Fit Slim Tank Dame Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT One-singleten er vår mest allsidige overdel. Den er tilpasset alle måtene du trener på – fra apparatene til matten til landeveien.Mykt, glatt materiale kommer i en pustende silhuett som holder deg avkjølt og tørr.Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Det pustende designet med Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og avkjølt. Det myke materialet har fireveis stretch for full bevegelsesfrihet. Avrundet fald gir deg litt ekstra tildekning. «Just Do It.»-trykket på innsiden av falden har et inspirerende budskap – bare for deg. Smal passform for en skreddersydd følelse. 84–86 % polyester / 14–16 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer