Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DM4801-435

Nike Dri-Fit Heritage Løpeshorts Herre Blå

kr 349
Nike Dri-FIT Heritage-shortsen henter stilen sin fra fortidens Nike International Run Club-design fr...

Farge

Nike Dri-Fit Heritage Løpeshorts Herre Blå
Nike Dri-Fit Heritage Løpeshorts Herre Grå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Dri-FIT Heritage-shortsen henter stilen sin fra fortidens Nike International Run Club-design fra 1979. I tillegg har den dagens svettetransporterende teknologi og en lett og tøyelig følelse som hjelper deg med å stå løpet ut. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester.
Nike International ble etablert i 1979 som en uoffisiell organisasjon for friidrettsutøvere. Tracksuits og sko ble brukt av løpere over hele verden, og det vokste frem en klubb for dem som elsket Swoosh-logoen. Vi hyller den fortiden med utstyr som er fullt av historie, samtidig som det har fremtidens teknologi. Nike Dri-FIT-teknologi leder svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Den ergonomiske innershortsen føles myk og støttende. Den smale linningen har snøring som kan brukes på innsiden eller utvendig for justerbar støtte. Avslappet komfort med standard passform. Hoveddel: 100 % polyester. Fôr: 92 % polyester / 8 % spandex.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer