Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN3361-010

Nike Dri-Fit AeroSwift ADV Løpebukse Herre Sort

kr 1449
Du har presset deg gjennom det verste for å konkurrere med de beste. La AeroSwift-buksen ta deg over...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Du har presset deg gjennom det verste for å konkurrere med de beste. La AeroSwift-buksen ta deg over mål. Den har en smale passform og bruker de mest innovative teknologiene våre for å hjelpe deg med å nå målene dine. Bruk dem alene eller over tights for å føle deg bra under løpet. Mange lommer gir muligheter for å lagre nødvendigheter på løpsdagen.
Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel. Fireveis vevd stretch er kombinert med strikket stretch for at du skal få mest mulig ut av løpeturen. Aeroswift-kolleksjonen er Nikes beste konkurranseutstyr. Klærne våre er laget for fart ved hjelp av de nyeste innovasjonene, og gir optimal ytelse og tildekking som ikke hemmer. Det strømlinjeformede designet er lett og elegant, slik at du kan bevege deg fritt mens du avslutter sterkt. Swoosh-logoene har en ikke-reflekterende finish for å beskytte mot blitsfotografering under løpet. Fire stikklommer hjelper deg med å oppbevare verdisakene dine. Glidelåslommen på midten bak er stor nok til å romme de fleste telefoner. Mansjetter med glidelås gjør det enkelt å ta buksene av og på over skoene. Hoveddel: 88 % polyester / 12 % spandex. Paneler: 83 % polyester / 17 % spandex.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.