Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DM4622-455

Nike ADV Aeroswift Shorts Tights Herre Blå

kr 829
Ditt harde arbeid har fått deg til startstreken. La Nike Dri-FIT ADV AeroSwift Tights ta deg til mål...

Farge

Nike ADV Aeroswift Shorts Tights Herre Blå
Nike Dri-FIT ADV AeroSwift Løpetights Herre Lilla/Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Ditt harde arbeid har fått deg til startstreken. La Nike Dri-FIT ADV AeroSwift Tights ta deg til mål. Buttery glatt, med en lett og sikker følelse, disse tightsene er rettet for å hjelpe deg med å nå ditt personlige beste. Trenger du plass til en nøkkel eller et kort? Ikke noe problem, vi har lagt til 5 lommer for lagringsbehovet ditt.
Aeroswift -samlingen er Nikes høyeste racingutstyr. Klærne våre er laget for fart ved hjelp av den nyeste innovasjonen, og gir optimal ytelse og distraksjonsfri dekning. Strømlinjeformede design er lette og slanke, og hjelper deg å bevege deg fritt når du avslutter sterkt. Nike Dri-FIT ADV-teknologi kombinerer fukttransporterende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner for å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med stretchvevet stoff og nyskapende garn, som hjelper deg med å holde deg kjølig mens du beveger deg fritt gjennom skrittet. Flyvent -linningen gir lett ventilasjon for eksepsjonell komfort. Den har "Nike AeroSwift" merkede snorer som hjelper deg å justere passformen. En midtlomme med reflekterende detaljer holder telefonen sikker. 4 ekstra lommer rundt livet hjelper til med å lagre en nøkkel eller et kort. Bekymret for svette? To av sidelommene har en fuktsperre som holder utstyret tørt. Kort foring tilbyr støtte der du trenger det. Ingen søm foran bidrar til å redusere gnagsår. Laget av 89% POLYESTER og 11% SPANDEX.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer