Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DM4646-738
-40 %

Nike Dri-Fit Trail Rise 365 Treningstrøye Herre Gul

kr 390
kr 650
Ta ruten til stien, regn eller skinne. Nike Dri-FIT Rise 365 Top gir deg en myk, vannavvisende følel...

Farge

Nike Dri-Fit Trail Rise 365 Treningstrøye Herre Gul
Nike Trail Rise 365 Treningstrøye Herre Sort/Grå
Nike Trail Rise 365 Treningstrøye Herre Grå/Hvit
Nike Dri-Fit Trail Rise 365 Treningstrøye Herre Burgunder
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Ta ruten til stien, regn eller skinne. Nike Dri-FIT Rise 365 Top gir deg en myk, vannavvisende følelse, slik at du alltid er forberedt på været. Trenger du plass til en nøkkel eller et kort? En stash lomme har du dekket. Bruk den alene eller som et grunnlag.
Gi behovet for å komme deg ut med Nike Trail Collection. Vi vet at du er der ute i skitt, så vi laget en holdbar samling som kan holde tritt med avstanden din. Hvert stykke er laget i lag, med et design for varme og kjølige forhold. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Den kombineres med et pustende strikket stoff foran og et stretchvevd stoff bak. Det resulterer i en myk følelse som tillater bevegelse i alle retninger uten begrensninger. En liten lomme på baksiden lar deg lagre en nøkkel eller et kort. 100% POLYESTER

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer