Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CZ9184-482
-40 %

Nike Dri-Fit Rise 365 Treningstrøye Herre Blå

kr 300
kr 500
Den lette favoritten er tilbake med mer pusteevne.Nike Dri-FIT 365-overdelen er laget med minst 75 %...

Farge

Nike Dri-Fit Rise 365 Treningstrøye Herre Blå
Nike Dri-Fit Rise 365 Treningstrøye Herre Grå
Nike Dri-Fit Rise 365 Treningstrøye Herre Burgunder
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Den lette favoritten er tilbake med mer pusteevne.Nike Dri-FIT 365-overdelen er laget med minst 75 % resirkulert materiale og bruker løperdata for avkjøling i områder der du trenger det.Den har den samme myke følelsen du har vent deg til, med designdetaljer som refererer til Nikes ikoniske vinkeldesign.Dette produktet er laget av 100 % resirkulert polyester.
Strikkematerialet er børstet på begge sider for en myk følelse.Det lette designet på overdelen gjør at den ligger løst over kroppen og holder deg komfortabel for hvert steg. Nike Breathe-materialet transporterer svetten bort fra huden, og har en konstruksjon med svært gode pusteegenskaper slik at du holder deg tørr og komfortabel. Strikkemateriale med åpne hull bruker data fra hundrevis av løpere.Det er plassert i områder med høy varme på frontpanelet, slik at du holder deg avkjølt på løpeturen. Den strikkede strukturen på overdelen danner det ikoniske vinkeldesignet til Nike på forsiden, og minner om stilen til Windrunner. Dri-FIT-teknologi holder deg tørr og komfortabel. Reflekterende detaljer. 100 % polyester. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer