Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FJ2358-673

Nike Dri-Fit Kortermet Trøye Kipchoge Herre Rød

kr 399
Eliud Kipchoge mener det ikke er noen grenser for potensialet hans – eller ditt. I et design inspire...

Farge

Nike Dri-Fit Kortermet Trøye Kipchoge Herre Rød
Nike Dri-Fit Kortermet Trøye Kipchoge Herre Hvit
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Eliud Kipchoge mener det ikke er noen grenser for potensialet hans – eller ditt. I et design inspirert av filosofien til den legendariske maratonløperen, minner personlige berøringer fra GOAT deg om å fortsette å strekke seg etter mer. Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Trekk den på og føl deg inspirert av en av de største langdistanseløperne noensinne
Glatt jerseystrikket stoff er lett og pustende. Eliud Kipchoge tror du kan bryte gjennom dine egne forventninger. Dette unike utseendet er inspirert av fargene til Zoom Miler Kipchoge hadde på seg for to tiår siden under hans rekordstore 5K-løp. 52-57% bomull/43-48% polyester.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.